Skip to main content

JenniferG

2
JenniferG
2
JenniferG posted a Thought

Tack för mig!
Jahaja, då var det dags för det sista inlägget med VIP-poäng. Är väldigt nöjd med min insats under de här 14 dagarna, har inte fått maxpoäng varje dag men nästan iallafall. Det tar ju ett tag att komma in i det också liksom.

Nu får vi se hur mycket jag kommer att orka blogga. Jag känner mig ganska slut just nu. Nu blir det väl att jag kommer blogga lite när jag känner för det bara. Kommer inte… Read more

jonnanehrfors -

Utan VIP försvinner motivationen till att skriva ;)


reihan -

God Natt! :-D


2
JenniferG posted a Thought

Morgonrock
Det är ju så underbart mysigt att bara glida runt hemma i sin stora mjuka microfleece-morgonrock. Har en cerise sådan. Eller cerise och cerise, den är nästan lite mer åt lila i färgen. Jättefin faktiskt, även om jag vanligtvis gillar den färgen så väldigt mycket. Men som morgonrock passar den färgen verkligen extremt bra.

Jag gillar dock inte att gå runt i en morgonrock hela dagen. Tycker det … Read more

anything -

Tycker det är otroligt skönt på morgonen när man fryser :-)


2
JenniferG posted a Thought

Viktigt att tänka på i jul och nyår
Det finns en hel del viktiga saker att tänka på nu i juletider. Som har med djur att göra. Riktar inlägget mest till hundar men det gäller såklart alla djur (inkl människor).

Var försiktig att lämna paketsnören liggandes på golvet. En hund kan tycka att det verkar som en kul leksak, eller misstar den för något ätbart, och på något sätt får de i sig snöret. Snöret kan då fastna i djurets tarmar… Read more

reihan -

vilka bra råd :-D


2
JenniferG posted a Thought

Ögonfärger
Jag har alltid önskat att jag, istället för mina ljusgrå/ljusblå ögon hade ett par riktigt mörkt bruna. Jag var blond förut och tycker det är sååå fint med blont hår tillsammans med ett bar mörkt mörkt bruna ögon.

Nu för tiden, när jag ju numera är rödhårig så skulle jag hellre vilja ha gröna ögon. Det är väl för läckert?? Men jag är ganska petig med färgen. Vill verkligen att det då ska syna… Read more

mariapontinen53 -

Haha.. vad roligt. Du får väl testa färgade linser!


anything -

Skulle precis säga det, man kan ju alltid prova linser :-)


reihan -

ja, prova linser! :-D


2
JenniferG posted a Thought

Imorgon blir vi av med varmvattnet
Fick ett brev från hyresvärden i förra veckan om att varmvattnet + värmen kommer att försvinna över dagen imorgon. Vet inte varför de har hållit på att krångla så mycket med det där. Jag har bott här i ca 1,5 år och under denna tiden har de gjort såhär två gånger tidigare + att de gjorde en kontroll gällande trycket i vattenledningarna i ens vattenkran och så vidare.

Är det vanligt att de gör … Read more

karinostmans -

Usch, vad surt. Hahah, ja det är bäst att du håller dig borta från skit medans varmvattnet är borta!


2
JenniferG posted a Thought

Hej jag är 22 år och läser kalle anka
Ja.. alltså såhär är det. Jag har alltid haft någon extrem dragningskraft till allt som har med Disney att göra. På något sätt så har det nog någonstans också varit ett sätt för mig att kunna återuppleva barndomen lite då och då. Genom att se precis de filmer eller läsa de böcker, som jag gjorde när jag var pytteliten. Jag tror att det dels har med det att göra.

Sen är det dock också att jag f… Read more

emiliano -

många vuxna tycker om kalle anka


jojjedeveloper -

Låter lite som nostalgi ;-)


kennethsfilmblogg -

Har läst varenda Kalle Anka-tidning mellan 1948 och 2005 ... :-)


2
JenniferG posted a Thought

Min önskelista
Om jag nu i juletider skulle få det jag verkligen önskar så skulle ni alla märka det. Jag önskar mig nämligen fred på jorden, att alla får vara mätta och friska och allt sådant. Det önskar vi väl alla egentligen.

Nu är jag ju lite mer realistisk och förstår ju att tomten också bara är en människa. Om så en ganska originell sådan.

Jag är ju till största delen vuxen så jag förväntar mig inte … Read more

emiliano -

den som ändå kunde sy


2
JenniferG posted a Thought

Allt är inte julrelaterat
Nej, hela mitt liv ägnas inte åt julen just nu. Mina inlägg till trots. Har städat ordentligt här hemma idag. Bonat golv och allting (fast det låter ju jobbigare än det faktiskt är för jag svabbar bara omkring med moppen lite) och så började jag tänka för mig själv: Är det här julstädningen nu eller? Och så tänkte jag sen att, nej det är det ju inte. Jag städar bara. Allt är faktiskt inte något s… Read more

emiliano -

ha ha så tänkte jag också med julmusten


2
JenniferG posted a Thought

En vecka kvar då
Var tog hela december vägen?? Det sista jag minns var att jag längtade efter att få börja julpynta. Sen helt plötsligt var jag försenad med det och sen nu sitter man här och det är bara en vecka till julafton! Vad har hänt??
Längtar verkligen riktigt mycket till julafton. Har alltid älskat julafton och jag älskar faktiskt också alla bestyr som kommer med det. Julklappsbekymmer, tom plånbok (okej… Read more