Skip to main content

asgermaarup

1
asgermaarup
1
asgermaarup posted a Reward

I will retweet your 3 last tweets for 100 points

spelaringenroll -

I sing like a bird for a chocolate bar.


1
asgermaarup posted a Thought

Minusgrader-.-
Arg ikke igen... Så kommer der minusgrader lige når man skal ud med reklamer det er så træls, og så har man hørt at der skulle komme islag her i Horsens. Jeg er godt nok blevet træt af vinteren men det er nok også kun fordi det er svært at trække en så tung vogn igennem sne og slud Men der er jo også fordele ved det, at man altid kan gå og tænke på at nå¨r man kommer hjem skal man have et glas va… Read more

simonhenriksen1994 -

har virkelig ondt af dig at du skal slæbe og trække det igennem sneen , de burde gøre det nemmere for jer udbringer


asgermaarup -

Tusind tak:) ja det er træls med de aviser-.- 500 kroner om måneden


1
asgermaarup posted a Thought

Ny cap:)
Hej alle pointblogger!:) Jeg har fået et gavekort til quint idag og tænkte på om der var nogle der havde et godt forslag til en ny cap?:) maks pris 350!:)
Jeg har masser af caps men jeg har bare altid svært ved at vælge;) Så jeg tænkte om der var en populære i godt kunne lide, så kommenter det vil jeg være virkelig glad for!

Kan i have en god aften!;) Og husk nu at hvis har et spørgsmål til e… Read more
1
asgermaarup posted a Thought

Russiske landskildpadder
Hej jeg vil rigtig gerne vide om der er nogle der ved hvordan man får skildpadder til at avle? Jeg vil gerne have salg i nogle og vil gerne have flere i mit eget store terrarium.

Jeg har to russiske landskildpadder (en han og en hun). Hannen er 10 år gammel og hunnen er 8 år. Og jeg vil rigtig gerne have flere! Men de avler ikke bare lige sådan. Så jeg vil høre om der nogle der ved noget om hv… Read more
1
asgermaarup posted a Thought

hjælp med at få hurtigere points:)
Hej jeg kan ikke finde ud af hvorfor jeg ikke kan se konkurencer på pointshop.dk! Der står at jeg skal tilmelde mig net nyhedsbrev men jeg ved ikke hvordan. ;) jeg vil også prøve på adressegaranti men er jo ikke sikker på om det virker:/ Det eneste jeg kan tjene points på er at blogge eller klik kampagner og jeg vil jo gerne tjene hurtigere så jeg kan få det supergavekort som jeg spare sammen til… Read more

malerstriben -

jeg ved ikke hvad du skal men jeg bruiger også spægerskemaer


heidilarsen969 -

ja der er ikke så meget som der har været


asgermaarup -

Nej men ved du hvorfor jeg ikke kan svare på konkurecer?;)


rask0504 -

Hej Asger jeg ved det heller ikke


1
asgermaarup posted a Thought

Diablo 3
Hej jeg er en dreng der spiller Diablo 3.

Jeg syntes det er vildt godt og ville derfor dele det med jer hvis i var intereseret i et nyt Level spil. Det er meget fedt og man har 5 karaktere at spille med: Barbare Wizard Wichdocter Monk Demon-Hunter. Det handler om at komme igennem alle misionerne med at dræbe mobs (væsner/ting) og til sidst dræbe diablo. Man kan tage det i 4 sværhedsgrader og n… Read more
1
asgermaarup posted a Thought

Hjælp ny.
Hej jeg er ny bruger på Pointblog og Pointshop.:) Jeg tænkte om der var nogle der vidste hvordan jeg kan se konkurencerne?:) Jeg kan ikke se nogle.... er det fordi jeg ikke har adresse garanti?:)

Englehud -

nej det har ikke noget med din adresse garanti at gøre. hvis du går over på pointshoppen og kigger under den fane der hedder "optjen point" så kan du klikke dig ind på de forskellige ting man kan for at optjene point :o)


asgermaarup -

Ja det har jeg også prøvet men der kommer ikke nogen frem kun ved klik kampagner:( Så står der at man skal tildmelde sig nydesbrevet men det har jeg gjort. Men der står alligevel ikke noget.:/ Ellers mange tak for svaret:)


Englehud -

så skal du lige ha fat i support, for der ligger alså en del som man har adgang til. det skulle gerne se sådan her ud, når du klikker på konkurrencerne http://www.pointshop.dk/ep_campaign_overview.asp?category=1&segment=1


1
asgermaarup posted a Thought

Godnat alle sammen!-Tirsdag
Hej, jeg håber i har haft en god dag i dag! Det har jeg ihvertfaldt.:) Det blogindlæg bliver det sidste idag. Godnat allesammen, ses imorgen og der laver jeg nye blogs. Men jeg vil rigtig gerne hjælpe så jeg tænkte om der var nogle der havde spørgsmål til et eller andet? Så vil jeg lave en blog med det og skrive mit svar og lade andre skrive deres svar i kommentaren.:)

Nå men det var alt fra … Read more

dhalop -

Godnat til dig også1
asgermaarup posted a Thought

Hjælpeblog
Hej jeg er en 14 årig dreng der rigtig gerne vil hjælpe andre!:)

Så hvis i undre jer over en ting eller ikke kan bestemme jer hvilken ting i vil købe det kunne være 2 film i undrede jer over eller noget helt andet som et spørgsmål som hvad er Twitter? Så skal i bare skrive spørgsmålet i kommentaren og jeg vil hurtigst muligt lave en blog om det og skrive mit eget svar og lade alle andre skrive… Read more

lykkeskoubo -

Hejsa og velkommen til:-)

Det er rart at vide, for sådan en som mig, der er totalt handicappet, når det drejer sig om sådanne ting, som alt det man kan opnå på en pc, og møde venner og andet, er mig en gåde.


asgermaarup -

Hejsa:) Håber jeg kan svare med nogle spørgsmål!:) Men hvis du vil vide noget om det med chatte, har du så facebook? Hvis ikke kan du tjekke min bllog jeg har skrevet om det.:) Hvis det ikke er hjælp nok skal jeg selvfølgelig nok lave en ny blog med grundlæggende styring, hav en god aften!:)


lykkeskoubo -

Tak, jeg har en facebook profil, men bruger den faktisk kun fordi jeg kan tjene point via shoppen, hvis jeg sætter ting op og den slags. Men det der med at sætte op på væggen og andet, har jeg slet ikke styr på, så vil da tjekke din blog om facebook ud i morgen når jeg er lidt mere frisk:-)


1
asgermaarup posted a Thought

Hjælp-Parfume
Hej jeg er en 14 årig dreng, der godt kunne tænke sig den, originale Ferrari parfume men også one milion parfumen. Problemet er at de begge er meget dyre og jeg har ikke råd til dem begge to. Er der nogle der har prøvet dem begge og har en de syntes der er bedst?:)

Så hvad syntes i jeg skal vælge?:)

kenzo -

uhmm elsker duften af one milion en af de unge der hvor jeg arbejder bruger den og måtte bare vide hvad det var for en


lykkeskoubo -

Efter min mening, skal du vælge dem som deodorant, da parfume kan blive meget kræs. Og du skal altid huske på, den der dufte godt på en, kan lugte af sure sokker på en anden. Så du skal prøve dig frem, og bruge deodoranten er en god måde at finde den der lige er dig.asgermaarup -

Tusind tak for de gode råd og linket! :)


spareliv -

jeg kunne selvfølgelig blande mig udenom, men måske er det ikke så smart hele tiden at skrive, at man er 14 år, når man skal være 15 for at have en bruger herinde... :-)