Skip to main content

Englehud

0
Englehud
0
Englehud posted a Thought

Praktik pladser
Jeg var lige til et møde med en vejleder, der er jo mangel vare på lærepladser inden for alt pt. Og der var ikke vildt gode udsigter til at der kom mere gang i den. Nicolaj leder stadigvæk efter en læreplads som kok. Og det gik op for mig at min søn bare er en blandt mange.

Lidt spørgen ind til hvordan og hvorledes med disse praktikpladser fik dog hurtigt min 10 øre til at falde.

Man kan fa… Read more

pmaria -

tillykke med din praktikplads


pmaria -

tillykke med din praktikplads


pmaria -

tillykke med din praktikplads


Englehud -

øhhh??? Du må alså meget gerne læse indlægget når du kommentere ;-)


marille -

Ja, det kunne være en god måde at gøre det på, så der var lærerpladser og ikke kun praktikpladser med gratis arbejdskraft...


0
Englehud posted a Thought

Så mange smil
Så fik jeg lige en opvågner igen på arbejdet i dag.
Jeg lader dem jo gerne høre musik efter vi har fået vores formiddags kaffe og er færdige med at synge morgensang og høre historie.
De vælger så selv hvad de gerne vil høre, nogle gange er de helt sikker på hvad det er, det er når det er bamses venner , gasolin eller kandis. Det er noget som giver glæde og danse lyst.
Jeg kunne så i dag mærke … Read more

joernhagennielsen -

Vi har jo ikke samme musik smag, så ok.


Englehud -

nej det har vi ikke og heldigvis..men det tager så bare lidt længere at finde ud af smagen når man arbejder med udviklingshæmmede og især med dem som ikke rigtig har noget sprog.


0
Englehud posted a Thought

Jul med alt
Jeg sidder lige og læser en hjælpe gruppe igennem. Ja man kan jo godt sidde med noget man ikke bruger og som andre så kan få glæde af. Jeg er lidt af en samler da jeg ganske enkelt ikke bryder mig om det spild der er ved at smide ting som virker ud.

Nu ser jeg så at der er rigtig mange der "bare ønsker sig en jul med alt":
Hvad pokker er en jul med alt. Hvis det er en jul som i de glade 80er … Read more

cocochic -

Vi lever desværre i et alt for kapitalistisk og selvcentreret samfund, med mangel på næstekærlighed for hver især... Et godt indlæg du der har skrevet, med en fattet pointe( giver det lige en tommel op)...


poxonpox -

Nej jeg forstår ikke rigtig dem der ønsker sig virkelig dyre gaver og så bliver sure over de ikke får dem, de skulle være glade for at de overhovedet får noget da


Englehud -

ja og den skal vi alså ha drejet så der er andre ting der kommer til at betyde mere. Vi skaber nogle generationer som ganske enkelt ikke kan fungere i det samfund der kommer... takker :o)


Englehud -

tiderne er slet ikke til dyre gaver. tiderne er til at vi begynder at lære at nøjes med mindre. :o)


cocochic -

Velbekomme - godt du skriver om ting, der skaber værdi...


0
Englehud posted a Thought

Light my box
nu er jeg alså lidt nervøs, vi har nemlig bestilt vare / jule gaver på nettet, Nicolaj og jeg. Et billigt sted, fra kina, som der er flere aviser der advare i mod. Nu har vi fået flere gange der fra og kender flere som har bestilt hjem der fra. Problemmet er hvis man bestiller deres billige kopivare, så bliver det hele tilbage holdt i tolden og der ryger pænt meget oveni til bøde og afgift. Derfo… Read more

heiditermansen62 -

Ja, ventetiden er ikke sjov.


poxonpox -

Ja man skal være forsigtig med sådanne ting


annettevesterhansen -

Ja man kan godt komme til at vente længe


0
Englehud posted a Thought

Lidt doven
jeg har lige haft et par skrivedovne dage. Mit vip er jo udløbet så det var lige tiltrængt med en skrive pause fra bloggen
nogle gange går der lidt for meget arbejde i bloggen frem for at have det sjovt og så er det man lige skal trække stikket nogle dage og lave noget andet.
Det skal nemlig være sjovt at skrive, går der for mange point i det sidder man og koger med alle 10 indlæg og det er al… Read more

poxonpox -

Ja 10 indlæg er også mange, så jeg er glad for jeg ikke er VIP :)


0
Englehud posted a Thought

Min lære
jeg her lige snakket med min dansk lære og det er jo nok lidt klart for de fleste at jeg ganske enkelt ikke har den energi der skal til for at få lavet mine lektier.
Hun syntes dog at det vil være synd ikke at komme igennem det , så for at fjerne stresset fra mig, så har vi aftalt at jeg aflever alt jeg kan i det nye år og så tager vi den der fra.
Der er jo mange ting i spil i mit liv lige nu, … Read more

sarasor -

Nej, stress gavner ikke noget!